Recipe Search ResultsΤαραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά
Ab logo
  • Ταραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά

Ταραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά

by Μυρσίνη Λαμπράκη

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Lenten
Starters & nibbles
Ταραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά

Ingredients for 4 People

4 People
  • 100 γρ. ταραμά κόκκινο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
  • 200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και στειμμένο καλά
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι (για το τηγάνισμα)
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού σπορέλαιο (για το τηγάνισμα)

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Ξεπλένετε τον ταραμά σε κρύο νερό για να φύγει η αλμύρα του και τον στραγγίζετε. Βάζετε σε μπολ το κρεμμύδι, τη ψίχα του ψωμιού, το μαϊντανό και τον ταραμά και ζυμώνετε καλά το μείγμα προσθέτοντας, αν χρειασθεί, λίγο ζεστό νερό, ώστε να αραιώσει. Αφήνετε το μείγμα 30 λεπτά και μετά παίρνετε κουταλιές, τις αλευρώνετε σαν κεφτέδες και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Τέλος, τους βάζετε σε χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει τα υγρά τους.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Lenten
Brunch
All seasons
Starters & nibbles
  • Ταραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά

Shop this recipe

Essential ingredients