facebook-pixel
Recipe Search ResultsΤαραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά
Ab logo
  • Ταραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά
Ταραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά

Ταραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Easy
1'- 30'
0/5
Low

Ingredients forPeople

4 servings
  • 100 γρ. ταραμά κόκκινο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
  • 200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και στειμμένο καλά
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι (για το τηγάνισμα)
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού σπορέλαιο (για το τηγάνισμα)
  • 100 γρ. ταραμά κόκκινο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
  • 200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και στειμμένο καλά
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι (για το τηγάνισμα)
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού σπορέλαιο (για το τηγάνισμα)

Start cooking

Ξεπλένετε τον ταραμά σε κρύο νερό για να φύγει η αλμύρα του και τον στραγγίζετε. Βάζετε σε μπολ το κρεμμύδι, τη ψίχα του ψωμιού, το μαϊντανό και τον ταραμά και ζυμώνετε καλά το μείγμα προσθέτοντας, αν χρειασθεί, λίγο ζεστό νερό, ώστε να αραιώσει. Αφήνετε το μείγμα 30 λεπτά και μετά παίρνετε κουταλιές, τις αλευρώνετε σαν κεφτέδες και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Τέλος, τους βάζετε σε χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει τα υγρά τους.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Lenten
Brunch
All seasons
Starters & nibbles

Shop recipe for 4 servings