Ταραμοσαλάτα
by Μυρσίνη Λαμπράκη
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Lenten
Side dishes
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 2 κουταλιές της σούπας ταραμά κόκκινο ή λευκό
- 1/2 κιλό πατάτες βραστές
- 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι (χυμός)
Shop this recipe
Essential ingredients
7069694
7222810
7064248
7062286
Load 1 more products
Start cooking
Μουσκεύετε το ψωμί και το στραγγίζετε πολύ καλά, ώστε να φύγουν όλα του τα υγρά. Ρίχνετε στο μπλέντερ την ψίχα του ψωμιού, το σκόρδο, τον ταραμά και αρχίζετε να «δουλεύετε» το μείγμα στη μεσαία ταχύτητα, ενώ την ίδια στιγμή προσθέτετε εναλλάξ το ελαιόλαδο με το λεμόνι, μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές και λείο μείγμα.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Lenten
Other
All seasons
Side dishes
Shop this recipe
Essential ingredients
7069694
7222810
7064248
7062286
Load 1 more products