Recipe Search ResultsΤάρτα «αράχνη» με κολοκύθα και σοκολάτα
Ab logo
  • Τάρτα «αράχνη» με κολοκύθα και σοκολάτα

Τάρτα «αράχνη» με κολοκύθα και σοκολάτα

by AB Foodstories
Τάρτα «αράχνη» με κολοκύθα και σοκολάτα
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 3 κ.σ. λάδι καρύδας ή άλλο φυτικό βούτυρο, λιωμένο (για την κρούστα)
  • 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας (για την κρούστα)
  • 7 κ.σ. πουρές κολοκύθας σε θερμοκρασία δωματίου (για την κρούστα)
  • λίγο αλάτι (για την κρούστα)
  • 1/2 κ.γ. κανέλα (για την κρούστα)
  • 1/2 φλ. αλεύρι καρύδας (για την κρούστα)
  • 3 κ.σ. κορν φλάουρ ή ρυζάλευρο (για την κρούστα)
  • 1,3 φλ. πουρές κολοκύθας, σε θερμοκρασία δωματίου (για τη γέμιση)
  • 1 φλ. λάδι καρύδας, πολύ μαλακό ή υγροποιημένο αλλά όχι ζεστό (για τη γέμιση)
  • 1/2 φλ. σκόνη κακάο (για τη γέμιση)
  • 6 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου (για τη γέμιση)
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (για τη γέμιση)
  • λίγο αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1 κ.γ. κανέλα (για τη γέμιση)
  • 0,1 κ.γ. γαρίφαλο, μπαχάρι και μοσχοκάρυδο, σε σκόνη (για τη γέμιση)
  • 2 κ.σ. ρόφημα αμυγδάλου (για τον ιστό αράχνης)
  • 1,5 κ.σ. λάδι καρύδας, ρευστό (για τον ιστό αράχνης)
  • 2 κ.σ. κρέμα καρύδας (για τον ιστό αράχνης)
  • 1/2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου (για τον ιστό αράχνης)
  • 1/2 κ.σ. κορν φλάουρ (για τον ιστό αράχνης)
  • cacao nibs ή μερικές καραμέλες με θέμα Halloween (όπως π.χ. βρώσιμες αράχνες σοκολάτας) για γαρνιτούρα
  • λίγες νιφάδες αλατιού (για το γαρνίρισμα)
  • 3 κ.σ. λάδι καρύδας ή άλλο φυτικό βούτυρο, λιωμένο (για την κρούστα)
  • 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας (για την κρούστα)
  • 7 κ.σ. πουρές κολοκύθας σε θερμοκρασία δωματίου (για την κρούστα)
  • λίγο αλάτι (για την κρούστα)
  • 1/2 κ.γ. κανέλα (για την κρούστα)
  • 1/2 φλ. αλεύρι καρύδας (για την κρούστα)
  • 3 κ.σ. κορν φλάουρ ή ρυζάλευρο (για την κρούστα)
  • 1,3 φλ. πουρές κολοκύθας, σε θερμοκρασία δωματίου (για τη γέμιση)
  • 1 φλ. λάδι καρύδας, πολύ μαλακό ή υγροποιημένο αλλά όχι ζεστό (για τη γέμιση)
  • 1/2 φλ. σκόνη κακάο (για τη γέμιση)
  • 6 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου (για τη γέμιση)
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (για τη γέμιση)
  • λίγο αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1 κ.γ. κανέλα (για τη γέμιση)