Τάρτα «αράχνη» με κολοκύθα και σοκολάτα
by AB Foodstories

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 3 κ.σ. λάδι καρύδας ή άλλο φυτικό βούτυρο, λιωμένο (για την κρούστα)
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας (για την κρούστα)
- 7 κ.σ. πουρές κολοκύθας σε θερμοκρασία δωματίου (για την κρούστα)
- λίγο αλάτι (για την κρούστα)
- 1/2 κ.γ. κανέλα (για την κρούστα)
- 1/2 φλ. αλεύρι καρύδας (για την κρούστα)
- 3 κ.σ. κορν φλάουρ ή ρυζάλευρο (για την κρούστα)
- 1,3 φλ. πουρές κολοκύθας, σε θερμοκρασία δωματίου (για τη γέμιση)
- 1 φλ. λάδι καρύδας, πολύ μαλακό ή υγροποιημένο αλλά όχι ζεστό (για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. σκόνη κακάο (για τη γέμιση)
- 6 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου (για τη γέμιση)
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (για τη γέμιση)
- λίγο αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 κ.γ. κανέλα (για τη γέμιση)
- 0,1 κ.γ. γαρίφαλο, μπαχάρι και μοσχοκάρυδο, σε σκόνη (για τη γέμιση)
- 2 κ.σ. ρόφημα αμυγδάλου (για τον ιστό αράχνης)
- 1,5 κ.σ. λάδι καρύδας, ρευστό (για τον ιστό αράχνης)
- 2 κ.σ. κρέμα καρύδας (για τον ιστό αράχνης)
- 1/2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου (για τον ιστό αράχνης)
- 1/2 κ.σ. κορν φλάουρ (για τον ιστό αράχνης)
- cacao nibs ή μερικές καραμέλες με θέμα Halloween (όπως π.χ. βρώσιμες αράχνες σοκολάτας) για γαρνιτούρα
- λίγες νιφάδες αλατιού (για το γαρνίρισμα)
- 3 κ.σ. λάδι καρύδας ή άλλο φυτικό βούτυρο, λιωμένο (για την κρούστα)
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας (για την κρούστα)
- 7 κ.σ. πουρές κολοκύθας σε θερμοκρασία δωματίου (για την κρούστα)
- λίγο αλάτι (για την κρούστα)
- 1/2 κ.γ. κανέλα (για την κρούστα)
- 1/2 φλ. αλεύρι καρύδας (για την κρούστα)
- 3 κ.σ. κορν φλάουρ ή ρυζάλευρο (για την κρούστα)
- 1,3 φλ. πουρές κολοκύθας, σε θερμοκρασία δωματίου (για τη γέμιση)
- 1 φλ. λάδι καρύδας, πολύ μαλακό ή υγροποιημένο αλλά όχι ζεστό (για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. σκόνη κακάο (για τη γέμιση)
- 6 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου (για τη γέμιση)
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (για τη γέμιση)
- λίγο αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 κ.γ. κανέλα (για τη γέμιση)