Τάρτα κολοκύθας με κίτρινα τυριά
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 12 servings
- 5 κ.σ. νερό (για τη τάρτα)
 - 250 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη τάρτα)
 - 170 g βούτυρο (για τη τάρτα)
 - 1 κρόκο αβγού (για τη τάρτα)
 - Λίγο αλάτι (για τη τάρτα)
 - 75 g παρμεζάνα τριμμένη (για τη γέμιση)
 - 700 ml γάλα συμπυκνωμένο (για τη γέμιση)
 - 150 ml νερό (για τη γέμιση)
 - 75 g γραβιέρα τριμμένη (για τη γέμιση)
 - 3 φλ. Τριμμένη κίτρινη κολοκύθα (για τη γέμιση)
 - 3 κ.γλ. Κόρν φλάουρ (για τη γέμιση)
 - 3 κ.σ. βούτυρο (για τη γέμιση)
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
 - 2 κ. γλ. Ζάχαρη (για τη γέμιση)
 - Λίγο πιπέρι (για τη γέμιση)
 
- 5 κ.σ. νερό (για τη τάρτα)
 - 250 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη τάρτα)
 - 170 g βούτυρο (για τη τάρτα)
 - 1 κρόκο αβγού (για τη τάρτα)
 - Λίγο αλάτι (για τη τάρτα)
 - 75 g παρμεζάνα τριμμένη (για τη γέμιση)
 - 700 ml γάλα συμπυκνωμένο (για τη γέμιση)
 - 150 ml νερό (για τη γέμιση)
 - 75 g γραβιέρα τριμμένη (για τη γέμιση)
 - 3 φλ. Τριμμένη κίτρινη κολοκύθα (για τη γέμιση)
 - 3 κ.γλ. Κόρν φλάουρ (για τη γέμιση)
 - 3 κ.σ. βούτυρο (για τη γέμιση)
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
 - 2 κ. γλ. Ζάχαρη (για τη γέμιση)
 - Λίγο πιπέρι (για τη γέμιση)
 
