Τάρτα κολοκύθας με κίτρινα τυριά
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 12 servings
- 5 κ.σ. νερό (για τη τάρτα)
- 250 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη τάρτα)
- 170 g βούτυρο (για τη τάρτα)
- 1 κρόκο αβγού (για τη τάρτα)
- Λίγο αλάτι (για τη τάρτα)
- 75 g παρμεζάνα τριμμένη (για τη γέμιση)
- 700 ml γάλα συμπυκνωμένο (για τη γέμιση)
- 150 ml νερό (για τη γέμιση)
- 75 g γραβιέρα τριμμένη (για τη γέμιση)
- 3 φλ. Τριμμένη κίτρινη κολοκύθα (για τη γέμιση)
- 3 κ.γλ. Κόρν φλάουρ (για τη γέμιση)
- 3 κ.σ. βούτυρο (για τη γέμιση)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 2 κ. γλ. Ζάχαρη (για τη γέμιση)
- Λίγο πιπέρι (για τη γέμιση)
- 5 κ.σ. νερό (για τη τάρτα)
- 250 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη τάρτα)
- 170 g βούτυρο (για τη τάρτα)
- 1 κρόκο αβγού (για τη τάρτα)
- Λίγο αλάτι (για τη τάρτα)
- 75 g παρμεζάνα τριμμένη (για τη γέμιση)
- 700 ml γάλα συμπυκνωμένο (για τη γέμιση)
- 150 ml νερό (για τη γέμιση)
- 75 g γραβιέρα τριμμένη (για τη γέμιση)
- 3 φλ. Τριμμένη κίτρινη κολοκύθα (για τη γέμιση)
- 3 κ.γλ. Κόρν φλάουρ (για τη γέμιση)
- 3 κ.σ. βούτυρο (για τη γέμιση)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 2 κ. γλ. Ζάχαρη (για τη γέμιση)
- Λίγο πιπέρι (για τη γέμιση)