Recipe Search ResultsΤάρτα λεμόνι με Ελβετική μαρέγκα
Ab logo
  • Τάρτα λεμόνι με Ελβετική μαρέγκα

Τάρτα λεμόνι με Ελβετική μαρέγκα

by Πέτρο Εμμανουήλ
Τάρτα λεμόνι με Ελβετική μαρέγκα
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά (για βάση τάρτας)
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη (για βάση τάρτας)
  • 3 (για βάση τάρτας) αβγά
  • 14 γρ. μπέικιν πάουντερ (για βάση τάρτας)
  • 600 γρ. αλεύρι μαλακό (για βάση τάρτας)
  • 260 γρ. Νερό (για γέμιση τάρτας)
  • 160 γρ. ζάχαρη (για γέμιση τάρτας)
  • 50 γρ. χυμό λεμόνι (για γέμιση τάρτας)
  • 2 (για γέμιση τάρτας) αβγά
  • 20 γρ. βούτυρο (για γέμιση τάρτας)
  • 18 γρ. κορν φλάουρ (για γέμιση τάρτας)
  • 4 (για τη μαρέγκα) αβγά
  • 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά (για βάση τάρτας)
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη (για βάση τάρτας)
  • 3 (για βάση τάρτας) αβγά
  • 14 γρ. μπέικιν πάουντερ (για βάση τάρτας)
  • 600 γρ. αλεύρι μαλακό (για βάση τάρτας)
  • 260 γρ. Νερό (για γέμιση τάρτας)
  • 160 γρ. ζάχαρη (για γέμιση τάρτας)
  • 50 γρ. χυμό λεμόνι (για γέμιση τάρτας)
  • 2 (για γέμιση τάρτας) αβγά
  • 20 γρ. βούτυρο (για γέμιση τάρτας)
  • 18 γρ. κορν φλάουρ (για γέμιση τάρτας)
  • 4 (για τη μαρέγκα) αβγά