Τάρτα λεμόνι με Ελβετική μαρέγκα
by Πέτρο Εμμανουήλ

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά (για βάση τάρτας)
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη (για βάση τάρτας)
- 3 (για βάση τάρτας) αβγά
- 14 γρ. μπέικιν πάουντερ (για βάση τάρτας)
- 600 γρ. αλεύρι μαλακό (για βάση τάρτας)
- 260 γρ. Νερό (για γέμιση τάρτας)
- 160 γρ. ζάχαρη (για γέμιση τάρτας)
- 50 γρ. χυμό λεμόνι (για γέμιση τάρτας)
- 2 (για γέμιση τάρτας) αβγά
- 20 γρ. βούτυρο (για γέμιση τάρτας)
- 18 γρ. κορν φλάουρ (για γέμιση τάρτας)
- 4 (για τη μαρέγκα) αβγά
- 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά (για βάση τάρτας)
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη (για βάση τάρτας)
- 3 (για βάση τάρτας) αβγά
- 14 γρ. μπέικιν πάουντερ (για βάση τάρτας)
- 600 γρ. αλεύρι μαλακό (για βάση τάρτας)
- 260 γρ. Νερό (για γέμιση τάρτας)
- 160 γρ. ζάχαρη (για γέμιση τάρτας)
- 50 γρ. χυμό λεμόνι (για γέμιση τάρτας)
- 2 (για γέμιση τάρτας) αβγά
- 20 γρ. βούτυρο (για γέμιση τάρτας)
- 18 γρ. κορν φλάουρ (για γέμιση τάρτας)
- 4 (για τη μαρέγκα) αβγά