Τάρτα με κάστανο & γκαναζ σοκολάτας
by Πέτρο Εμμανουήλ

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη (για τη βάση τάρτας)
- 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά (για τη βάση τάρτας)
- 3 (για βάση τάρτας) αβγά
- 14 γρ. μπέικιν πάουντερ (για τη βάση τάρτας)
- 600 γρ. αλεύρι μαλακό (για τη βάση τάρτας)
- 100 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% (για τη γκανάζ σοκολάτας)
- 3 (για τη γκανάζ σοκολάτας) αβγά
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος ζωική 35% (για τη γκανάζ σοκολάτας)
- 100 γρ. ζάχαρη (για τη γκανάζ σοκολάτας)
- 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη Nestle Dessert (για τη γκανάζ σοκολάτας)
- 40 γρ. κρέμα γάλακτος ζωική 35% (για το πουρέ κάστανο)
- 20 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% (για το πουρέ κάστανο)
- 120 γρ. πάστα κάστανο (για το πουρέ κάστανο)
- 5 γρ. ρούμι μαύρο (για το πουρέ κάστανο)
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη (για τη βάση τάρτας)
- 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά (για τη βάση τάρτας)
- 3 (για βάση τάρτας) αβγά
- 14 γρ. μπέικιν πάουντερ (για τη βάση τάρτας)
- 600 γρ. αλεύρι μαλακό (για τη βάση τάρτας)
- 100 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% (για τη γκανάζ σοκολάτας)
- 3 (για τη γκανάζ σοκολάτας) αβγά
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος ζωική 35% (για τη γκανάζ σοκολάτας)
- 100 γρ. ζάχαρη (για τη γκανάζ σοκολάτας)
- 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη Nestle Dessert (για τη γκανάζ σοκολάτας)
- 40 γρ. κρέμα γάλακτος ζωική 35% (για το πουρέ κάστανο)
- 20 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% (για το πουρέ κάστανο)
- 120 γρ. πάστα κάστανο (για το πουρέ κάστανο)
- 5 γρ. ρούμι μαύρο (για το πουρέ κάστανο)