Τάρτα με κρέμα αμυγδάλου & ρόδι
by Πέτρος Εμμανουήλ

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 3 αβγά
- 600 γρ. αλεύρι μαλακό
- 120 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% (για τη γέμιση τάρτας)
- 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 82%
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 14 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη (για τη γέμιση τάρτας)
- 2 (για γέμιση τάρτας) αβγά
- 120 γρ. αμύγδαλο πούδρα (για τη γέμιση τάρτας)
- 25 γρ. αλεύρι μαλακό (για τη γέμιση τάρτας)
- 25 γρ. ρούμι μαύρο (για τη γέμιση τάρτας)
- 150 γρ. ρόδι καθαρισμένο (για τη γέμιση τάρτας)
- 100 γρ. μέλι (για τη γέμιση τάρτας)
- 3 αβγά
- 600 γρ. αλεύρι μαλακό
- 120 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% (για τη γέμιση τάρτας)
- 300 γρ. βούτυρο φρέσκο 82%
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 14 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη (για τη γέμιση τάρτας)
- 2 (για γέμιση τάρτας) αβγά
- 120 γρ. αμύγδαλο πούδρα (για τη γέμιση τάρτας)
- 25 γρ. αλεύρι μαλακό (για τη γέμιση τάρτας)
- 25 γρ. ρούμι μαύρο (για τη γέμιση τάρτας)
- 150 γρ. ρόδι καθαρισμένο (για τη γέμιση τάρτας)
- 100 γρ. μέλι (για τη γέμιση τάρτας)