Τάρτα με πράσα και τυριά
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 πράσα,το άσπρο μέρος
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 3 κουταλιές σούπας μαργαρίνη
- Αλάτι
- 10 cl λευκό κρασί
- Θυμάρι
- πιπέρι
- 250 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 3 κουταλιές σούπας ελαιοπολτό
- 200 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι (για τον ελαιοπολτό)
- 10 φιλέτα αντσούγιας, στραγγισμένα από το λάδι τους
- 100 γρ. κάπαρη ξαρμυρισμένη
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 λεμόνι (χυμός)
- 2 κουταλιές σούπας αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
- 4 πράσα,το άσπρο μέρος
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 3 κουταλιές σούπας μαργαρίνη
- Αλάτι
- 10 cl λευκό κρασί
- Θυμάρι
- πιπέρι
- 250 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 3 κουταλιές σούπας ελαιοπολτό
- 200 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι (για τον ελαιοπολτό)
- 10 φιλέτα αντσούγιας, στραγγισμένα από το λάδι τους
- 100 γρ. κάπαρη ξαρμυρισμένη
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 λεμόνι (χυμός)