Τάρτα με ζύμη μπριός, μαραθόριζες και γραβιέρα
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 μαραθόριζες, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτά φετάκια
- αλάτι
- 1 κ.γ. μαραθόσπορος
- πιπέρι
- 300 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 2 αυγά
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 πράσο (το λευκό μέρος), ψιλοκομμένο
- 15 γρ. νωπή μαγιά
- 25 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. μαργαρίνη
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 αυγά
- 1 κ.γ. αλάτι
- 50 γρ. βούτυρο (+ λίγο επιπλέον για το άνοιγμα)
- 300 γρ. αλεύρι για τσουρέκι, κοσκινισμένο
- 20 γρ. χλιαρό νερό
- 2 μαραθόριζες, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτά φετάκια
- αλάτι
- 1 κ.γ. μαραθόσπορος
- πιπέρι
- 300 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 2 αυγά
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 πράσο (το λευκό μέρος), ψιλοκομμένο
- 15 γρ. νωπή μαγιά
- 25 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. μαργαρίνη
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 αυγά