Ταρτάκια με κομπόστα και καραμελωμένα κορν φλέικς
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 16 έτοιμα ταρτάκια στρογγυλά
- 2 μήλα κομμένα σε κυβάκια (για τη γέμιση)
- 3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 1/2 λεμόνι (χυμός) (για τη γέμιση)
- 1 ξύλο κανέλα (για τη γέμιση)
- 1/2 φλιτζάνι σταφίδες ξανθιές (για τη γέμιση)
- 2 φλιτζάνια κορν φλέικς (για την επικάλυψη)
- 3 κουταλιές της σούπας μέλι διαλυμένες στο σιρόπι από το βράσιμο των μήλων (για την επικάλυψη)
- 16 έτοιμα ταρτάκια στρογγυλά
- 2 μήλα κομμένα σε κυβάκια (για τη γέμιση)
- 3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 1/2 λεμόνι (χυμός) (για τη γέμιση)
- 1 ξύλο κανέλα (για τη γέμιση)
- 1/2 φλιτζάνι σταφίδες ξανθιές (για τη γέμιση)
- 2 φλιτζάνια κορν φλέικς (για την επικάλυψη)
- 3 κουταλιές της σούπας μέλι διαλυμένες στο σιρόπι από το βράσιμο των μήλων (για την επικάλυψη)