Ταρτάκια με κρέμα τυριών, γλυκόξινη βαλεριάνα και ρόδι
PT1H30M1 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h1b/h4a/8985169297438.jpg?buildNumber=φύλλα από 2-3 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε κύβους130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσειςαλάτι1 κρόκος αυγούλίγο βούτυρο για το άλειμμα του σκεύους200 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί150 γρ. κρέμα γάλακτος1 αυγόαλάτι2 κ.σ. γάλα ή νερό50 γρ. φύλλα βαλεριάνας (τη βρίσκουμε συσκευασμένη σε σακουλάκια, έτοιμη για σερβίρισμα)5 φλ. σπόροι ροδιούπιπέρι1 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόνξύσμα από 1/2 λεμόνι2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι (κατά προτίμηση λευκό)πιπέριαλάτιφύλλα από 2 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο50 γρ. ελαιόλαδο