Recipe Search ResultsΤαβάς Καλαμπακιώτικος με χοιρινό και κόκκινο αβγολέμονο
Ab logo
  • Ταβάς Καλαμπακιώτικος με χοιρινό και κόκκινο αβγολέμονο

Ταβάς Καλαμπακιώτικος με χοιρινό και κόκκινο αβγολέμονο

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Ταβάς Καλαμπακιώτικος με χοιρινό και κόκκινο αβγολέμονο
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1,5 κιλά χοιρινό από διάφορα μέρη (λαιμός, σπάλα, μπούτι)
  • 3 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο χυμό τομάτας
  • 1 κουταλιά σούπας πελτές
  • 12 σκελίδες σκόρδο
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ξίδι
  • 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σούπας πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
  • 2 αβγά
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1,5 κιλά χοιρινό από διάφορα μέρη (λαιμός, σπάλα, μπούτι)
  • 3 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο χυμό τομάτας
  • 1 κουταλιά σούπας πελτές
  • 12 σκελίδες σκόρδο
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ξίδι
  • 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σούπας πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
  • 2 αβγά
  • Αλάτι
  • πιπέρι