Θράψαλα γεμιστά με φακές και μυρωδικά
by Τίνα Webb

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 μέτρια θράψαλα ΑΒ
- 300 γρ. φακές ψιλές ΑΒ
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο
- 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 50 γρ. κουκουνάρι
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ΑΒ
- 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί Λήμνος
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 μέτρια θράψαλα ΑΒ
- 300 γρ. φακές ψιλές ΑΒ
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο
- 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 50 γρ. κουκουνάρι
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ΑΒ
- 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί Λήμνος
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι