Θράψαλα γεμιστά με ρύζι και κουκουνάρι
by Εύα Μονοχάρη

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1500 g θράψαλα καθαρισμένα
- 300 g ρύζι basmati
- 50 g κουκουνάρι
- 1 μαραθόριζα, ψιλοκομμένη
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1/2 μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κ/σ άνηθος ψιλοκομμένος
- 250 g σάλτσα τομάτας
- 80 ml ελαιόλαδο
- 30 ml ούζο ή τσίπουρο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- λεμόνι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1500 g θράψαλα καθαρισμένα
- 300 g ρύζι basmati
- 50 g κουκουνάρι
- 1 μαραθόριζα, ψιλοκομμένη
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1/2 μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κ/σ άνηθος ψιλοκομμένος
- 250 g σάλτσα τομάτας
- 80 ml ελαιόλαδο
- 30 ml ούζο ή τσίπουρο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- λεμόνι