Recipe Search ResultsΘράψαλα γεμιστά με ρύζι και κουκουνάρι
Ab logo
  • Θράψαλα γεμιστά με ρύζι και κουκουνάρι

Θράψαλα γεμιστά με ρύζι και κουκουνάρι

by Εύα Μονοχάρη
Θράψαλα γεμιστά με ρύζι και κουκουνάρι
Easy
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1500 g θράψαλα καθαρισμένα
  • 300 g ρύζι basmati
  • 50 g κουκουνάρι
  • 1 μαραθόριζα, ψιλοκομμένη
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 1/2 μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 κ/σ άνηθος ψιλοκομμένος
  • 250 g σάλτσα τομάτας
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 30 ml ούζο ή τσίπουρο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • λεμόνι
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1500 g θράψαλα καθαρισμένα
  • 300 g ρύζι basmati
  • 50 g κουκουνάρι
  • 1 μαραθόριζα, ψιλοκομμένη
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 1/2 μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 κ/σ άνηθος ψιλοκομμένος
  • 250 g σάλτσα τομάτας
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 30 ml ούζο ή τσίπουρο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • λεμόνι