Τηγανιά με φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, φασκόμηλο, μέλι και μουστάρδα
by AB Food Stories

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο + έξτρα λάδι για το τηγάνισμα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, με το τρυφερό πράσινο μέρος
- 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετούλες
- 700 g φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου «ΑΒ Επιλογή», σε λωρίδες
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
- 2 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό
- 5 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. γλυκού μέλι
- 1 λεμόνι (χυμός και ξύσμα)
- πιπέρι
- αλάτι
- 800 g πατατούλες μικρές
- πάπρικα γλυκιά
- ανθός αλατιού
- 3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο + έξτρα λάδι για το τηγάνισμα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, με το τρυφερό πράσινο μέρος
- 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετούλες
- 700 g φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου «ΑΒ Επιλογή», σε λωρίδες
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
- 2 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό
- 5 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. γλυκού μέλι
- 1 λεμόνι (χυμός και ξύσμα)
- πιπέρι
- αλάτι
- 800 g πατατούλες μικρές
- πάπρικα γλυκιά
- ανθός αλατιού