Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 κιλό λουκάνικο με πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2-3 εκ.
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- πιπέρι
- ελάχιστη ρίγανη
- 1/2 κιλό λουκάνικο με πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2-3 εκ.
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- πιπέρι
- ελάχιστη ρίγανη