facebook-pixel
Recipe Search ResultsΤηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα
Ab logo
  • Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα
Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα

Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Average
1'- 30'
5/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 1/2 κιλό λουκάνικο με πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2-3 εκ.
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • ελάχιστη ρίγανη
  • 1/2 κιλό λουκάνικο με πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2-3 εκ.
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • ελάχιστη ρίγανη

Start cooking

Βάζετε τα λουκάνικα στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε για 6-7 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίζουν. Τραβάτε τα λουκάνικα από το τηγάνι και ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά. Βάζετε ξανά τα λουκάνικα στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και σιγοψήνετε για 7-8 λεπτά. Στο τέλος ρίχνετε τη ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Everyday recipe
Brunch
All seasons
Starters & nibbles

Shop recipe for 4 servings

  • Λουκάνικα Καρδίτσας 450gr
    This item is no longer available
    7140578
  • Πράσα Ελληνικά Χύμα
    This item is no longer available
    7063897
  • 7076034
  • Already in the kitchen