Recipe Search ResultsΤηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα
Ab logo
  • Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα

Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα

by Μυρσίνη Λαμπράκη

Difficulty

Average

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

1 of 5
Classic
Everyday recipe
Starters & nibbles
Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα

Ingredients for 4 People

4 People
  • 1/2 κιλό λουκάνικο με πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2-3 εκ.
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • ελάχιστη ρίγανη

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Βάζετε τα λουκάνικα στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε για 6-7 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίζουν. Τραβάτε τα λουκάνικα από το τηγάνι και ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά. Βάζετε ξανά τα λουκάνικα στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και σιγοψήνετε για 7-8 λεπτά. Στο τέλος ρίχνετε τη ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Everyday recipe
Brunch
All seasons
Starters & nibbles
  • Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα

Shop this recipe

Essential ingredients