Τηγανιά με μανιτάρια & ποικιλία από ψητά λουκάνικα
by Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 5 λουκάνικα
- 600 γρ. φρέσκα μανιτάρια (πλευρώτους, ασπρομανίταρα, portobello κ.α.)
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά
- 1/4 φλιτζάνι μαύρη μπίρα
- 5 λουκάνικα
- 600 γρ. φρέσκα μανιτάρια (πλευρώτους, ασπρομανίταρα, portobello κ.α.)
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά
- 1/4 φλιτζάνι μαύρη μπίρα