Start cooking
Πλένετε και καθαρίζετε το μαριδάκι. Το βάζετε σε σουρωτήρι να στραγγίσει για μερικά λεπτά. Το ανακατεύετε με τα κρεμμύδια και αλατίζετε. Ρίχνετε στο μίγμα τόσο αλεύρι ώστε να αλευρωθεί καλά. Το κοσκινίζετε για να φύγει το παραπανίσιο αλεύρι. Ζεσταίνετε καλά το ελαιόλαδο και ρίχνετε κουταλιές από το μίγμα. Πιέζετε την επιφάνεια ώστε να πλατύνει και τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και οι δύο πλευρές. Μεταφέρετε τις τηγανίτες με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρετε ζεστές, παρέα με καυτερή άγρια ρόκα.