Recipe Search ResultsΤηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο
Ab logo
  • Τηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο

Τηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο

by Food blogger Funky Cook
Τηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο

Difficulty

Easy

Duration

>30'

Pricing

Low

Rating

5 of 5
Classic
Breakfast
Other
Τηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο

Ingredients for 10 People

10 People
  • 1/4 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 5 τμχ Φέτες NOYNOY Gouda
  • 1 κουτ. Σούπα Φρέσκο κόλιανδρο, προαιρετικά
  • 1 τμχ Λάιμ
  • 2 κουτ. Σούπα ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό γιαούρτι
  • 1 τμχ Μεγάλο αβοκάντο
  • Πιπέρι
  • 30 g Ψιλοκομμένο μπέικον
  • 100 g Καλαμπόκι
  • 1 κουτ. Σούπα Ξύδι
  • 50 g NOYNOY Gouda τριμμένο
  • 1/2 κουτ. γλυκού Μαγειρική σόδα
  • 1 κουτ. γλυκού Βaking powder
  • 1 κουτ. γλυκού Ζάχαρη
  • 2 Αυγά
  • 40 g Καλαμποκάλευρο
  • 110 g Αλεύρι
  • 30 g ΝΟΥΝΟΥ βούτυρο
  • 180 ml NOYNOY Family Πλήρες

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Σ΄ένα τηγάνι σωτάρουμε το μπέικον και το καλαμπόκι, προσθέτουμε το βούτυρο, το πιπέρι και αποσύρουμε. Στο μπλέντερ, βάζουμε το γάλα, τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι, το baking powder και τη σόδα και προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο και το αλεύρι. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά, μεταφέρουμε το μείγμα σε μπωλ και προσθέτουμε το τριμμένο NOYNOY Gouda, το καλαμπόκι και το ξύδι, ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε τις τηγανίτες. Η κρέμα αβοκάντο: Λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πηρούνι, προσθέτουμε το γιαούρτι, τον κόλιανδρο και το λάιμ. Σερβίρουμε τις τηγανίτες, κάνοντας εναλλάξ στρώσεις με φέτες NOYNOY Gouda και κρέμα αβοκάντο.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Breakfast
Breakfast
Other
  • Τηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο

Shop this recipe

Essential ingredients