Recipe Search ResultsΤο μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ
Ab logo
  • Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ

Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ

by AB Food Stories

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

5 of 5
Classic
Everyday recipe
Starters & nibbles
Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ

Ingredients for 1 People

1 People
  • 1 φλ. μπουκετάκια κουνουπίδι
  • 1 φλ. σπανάκι
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 5 ντοματίνια κομμένα στα δυο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 1 φλ. κόκκινα φασόλια
  • 2 κουτ. σούπας κολοκυθόσπορος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 λάιμ (χυμός)
  • 4 φλ. ελαιόλαδο

Start cooking

Βάζουμε τα μπουκετάκια κουνουπιδιού σε ταψάκι καλυμμένο με λαδόχαρτο, το πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα και αλάτι και το ψήνουμε στο γκριλ για 3-4 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει ζεματίζουμε το σπανάκι για 2 λεπτά και το σουρώνουμε γρήγορα. Το ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό και το στραγγίζουμε καλά. Βάζουμε σε ένα μπολ το κουνουπίδι, δίπλα το αγγούρι, πιο δίπλα τα ντοματίνια, το σπανάκι, τα φασόλια και το αβοκάντο. Πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον κολοκυθόσπορο. Αλατοπιπερώνουμε, χτυπάμε το λάδι με το λάιμ σε μπολάκι και περιχύνουμε το φαγητό.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Starters & nibbles
  • Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ