Τορτίγια ολικής με μύδια και κεφαλοτύρι
by AB FOODSTORIES

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 2 μεγάλες τορτίγιες
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 400 γρ. κεφαλοτύρι Ελασσόνας «ΑΒ Επιλογή», χοντροτριμμένο
- 1 κουτ. σούπας γλυκό μπούκοβο
- 1/2 κουτ. γλυκού καυτερό μπούκοβο
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- 1 ντομάτα, σε κυβάκια
- τα φύλλα από 10 κλαράκια μαϊντανό και 5 κλαράκια δυόσμο, χοντροκομμένα
- 500 γρ. μύδια, καθαρισμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο, σπασμένη (για τα μύδια)
- 7 ίνες σαφράν (για τα μύδια)
- 15 ml ελαιόλαδο (για τα μύδια)
- 30 ml ούζο (για τα μύδια)
- 2 μεγάλες τορτίγιες
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 400 γρ. κεφαλοτύρι Ελασσόνας «ΑΒ Επιλογή», χοντροτριμμένο
- 1 κουτ. σούπας γλυκό μπούκοβο
- 1/2 κουτ. γλυκού καυτερό μπούκοβο
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- 1 ντομάτα, σε κυβάκια
- τα φύλλα από 10 κλαράκια μαϊντανό και 5 κλαράκια δυόσμο, χοντροκομμένα
- 500 γρ. μύδια, καθαρισμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο, σπασμένη (για τα μύδια)
- 7 ίνες σαφράν (για τα μύδια)
- 15 ml ελαιόλαδο (για τα μύδια)
- 30 ml ούζο (για τα μύδια)