Τοστ με μοτσαρέλα και βασιλικό
by AB FOODSTORIES

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 60 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα (σε μπαλίτσες)
- 8 - 10 φύλλα από φρέσκο, πλατύφυλλο βασιλικό, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. κουκουνάρια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι και κοπανισμένα
- 30 γρ. γραβιέρα, χονδροτριμμένη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 φέτες ψωμί του τοστ, της αρεσκείας μας
- μερικές φέτες προσούτο
- λίγο ελαιόλαδο
- 6 - 8 τοματίνια, κομμένα στη μέση
- λίγες κ.σ. έτοιμη σάλτσα πέστο
- 60 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα (σε μπαλίτσες)
- 8 - 10 φύλλα από φρέσκο, πλατύφυλλο βασιλικό, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. κουκουνάρια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι και κοπανισμένα
- 30 γρ. γραβιέρα, χονδροτριμμένη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 φέτες ψωμί του τοστ, της αρεσκείας μας
- μερικές φέτες προσούτο
- λίγο ελαιόλαδο
- 6 - 8 τοματίνια, κομμένα στη μέση
- λίγες κ.σ. έτοιμη σάλτσα πέστο