Recipe Search ResultsΤοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες
Ab logo
  • Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες

Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες

by #MadeWithAB

Duration

1'- 30'

Rating

Not rated yet
Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες

Ingredients for 1 People

1 People
  • 5 g ελαιόλαδο
  • 5 g μουστάρδα πικάντικη
  • 30 g κατίκι Δομοκού ή τσαλαφούτι
  • 2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
  • 1 φύλλα φρέσκιας ρίγανης (ή ξερά φύλλα κόλιανδρου, τριμμένα – τα βρίσκουμε στο τμήμα μπαχαρικών-μυρωδικών στα ΑΒ)
  • 3 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας, πολύ λεπτές (τις προτιμάμε από 1 λεπτή)
  • 3 κιλό πλυμένα φύλλα γαλλικής σαλάτας (ή άλλο μαρούλι της αρεσκείας μας, π.χ. σγουρή λόλα)

Start cooking

• Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το μυρωδικό. • Αλείφουμε με το κατίκι τη μία πλευρά της μιας φέτας ψωμιού και από πάνω στρώνουμε τις φέτες γαλοπούλας και τα φύλλα μαρουλιού. Αλείφουμε την άλλη φέτα ψωμιού με το μείγμα μουστάρδας και σκεπάζουμε την άλλη φέτα. • Πιέζουμε ελαφρώς το τοστ, το κόβουμε διαγωνίως και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
  • Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες