Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες
PT15M1 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h9a/h4a/9018225524766.jpg?buildNumber=5 g ελαιόλαδο5 g μουστάρδα πικάντικη30 g κατίκι Δομοκού ή τσαλαφούτι2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης1 φύλλα φρέσκιας ρίγανης (ή ξερά φύλλα κόλιανδρου, τριμμένα – τα βρίσκουμε στο τμήμα μπαχαρικών-μυρωδικών στα ΑΒ)3 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας, πολύ λεπτές (τις προτιμάμε από 1 λεπτή)3 κιλό πλυμένα φύλλα γαλλικής σαλάτας (ή άλλο μαρούλι της αρεσκείας μας, π.χ. σγουρή λόλα)