Τουρλού καλοκαιρινών λαχανικών στον φούρνο με δεντρολίβανο και γραβιέρα
PT1H30M4 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h56/h98/9018215694366.jpg?buildNumber=750 g. κολοκυθάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες 1 εκ.3 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες, αλατισμένα3 πατάτες, σε κύβους 1,5 εκ.1 γλυκοπατάτα, σε κύβους 1,5 εκ.2 μέτριες μελιτζάνες, κομμένες σε μικρούς κύβους 1,5 εκ., μέσα σε αλατισμένο νερό2 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε κομμάτια4 ντομάτες μέτριες πλυμένες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε κομμάτια2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια90 ml ελαιόλαδο1 κ. σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε κομμάτια250 g. γραβιέρα, σε κύβους3 φλούδες από λεμόνιγιαούρτι150 ml νερό3 φλούδες από πορτοκάλιφρέσκα φύλλα δυόσμου