Τουρλού καλοκαιρινών λαχανικών στον φούρνο με δεντρολίβανο και γραβιέρα
by #MadeWithAB
Φαγητό κάθε μέρα & παντού

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κ. σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- φρέσκα φύλλα δυόσμου
- 3 φλούδες από πορτοκάλι
- 150 ml νερό
- γιαούρτι
- 3 φλούδες από λεμόνι
- 250 g. γραβιέρα, σε κύβους
- 2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε κομμάτια
- 750 g. κολοκυθάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες 1 εκ.
- 90 ml ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια
- 4 ντομάτες μέτριες πλυμένες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε κομμάτια
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε κομμάτια
- 2 μέτριες μελιτζάνες, κομμένες σε μικρούς κύβους 1,5 εκ., μέσα σε αλατισμένο νερό
- 1 γλυκοπατάτα, σε κύβους 1,5 εκ.
- 3 πατάτες, σε κύβους 1,5 εκ.
- 3 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες, αλατισμένα
- 1 κ. σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- φρέσκα φύλλα δυόσμου
- 3 φλούδες από πορτοκάλι
- 150 ml νερό
- γιαούρτι
- 3 φλούδες από λεμόνι
- 250 g. γραβιέρα, σε κύβους
- 2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε κομμάτια
- 750 g. κολοκυθάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες 1 εκ.
- 90 ml ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια
- 4 ντομάτες μέτριες πλυμένες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε κομμάτια
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε κομμάτια
- 2 μέτριες μελιτζάνες, κομμένες σε μικρούς κύβους 1,5 εκ., μέσα σε αλατισμένο νερό
- 1 γλυκοπατάτα, σε κύβους 1,5 εκ.