Τούρτα Αλμοντίν
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 25 γρ. αλεύρι μαλακό (για τη σοκολάτα)
- 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (για τη μους μόκας)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού στιγμιαίος καφές (για τη μους μόκας)
- 2 κουταλιές σούπας κακάο (για τη μους μόκας)
- 60 γρ. σοκολάτα 60% περιεκτικότητα κακάο (για τη μους μόκας)
- 300 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά (για τη μους μόκας)
- 80 γρ κουβερτούρα σοκολάτα (για τη σοκολάτα)
- 50 γρ. αβγά (για τη σοκολάτα)
- 15 γρ. κορν φλάουρ (για τη σοκολάτα)
- 200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη σοκολάτα)
- 300 γρ. φρέσκο γάλα (για τη σοκολάτα)
- 1 δόση βανίλια σε σκόνη (για τη μαρέγκα)
- 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη μαρέγκα)
- 6 ασπράδια αβγού (για τη μαρέγκα)
- 1 πρέζα αλάτι (για τη μαρέγκα)
- 200 γρ. σαντιγί
- 25 γρ. αλεύρι μαλακό (για τη σοκολάτα)
- 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (για τη μους μόκας)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού στιγμιαίος καφές (για τη μους μόκας)
- 2 κουταλιές σούπας κακάο (για τη μους μόκας)
- 60 γρ. σοκολάτα 60% περιεκτικότητα κακάο (για τη μους μόκας)
- 300 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά (για τη μους μόκας)
- 80 γρ κουβερτούρα σοκολάτα (για τη σοκολάτα)
- 50 γρ. αβγά (για τη σοκολάτα)
- 15 γρ. κορν φλάουρ (για τη σοκολάτα)
- 200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη σοκολάτα)
- 300 γρ. φρέσκο γάλα (για τη σοκολάτα)
- 1 δόση βανίλια σε σκόνη (για τη μαρέγκα)
- 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη μαρέγκα)
- 6 ασπράδια αβγού (για τη μαρέγκα)