Recipe Search ResultsΤούρτα Κροκάν Αμύγδαλο
Ab logo
  • Τούρτα Κροκάν Αμύγδαλο

Τούρτα Κροκάν Αμύγδαλο

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Τούρτα Κροκάν Αμύγδαλο
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 2 στρογγυλά φύλλα παντεσπάνι σοκολάτας (22 εκ.)
  • 300 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα
  • 250 γρ. Γάλα (μίγμα α')
  • 1 δόση βανίλια σκόνη (μίγμα α')
  • 40 γρ. Ζάχαρη (μίγμα α')
  • 60 γρ. κρόκοι αβγών (μίγμα β')
  • 125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη (μίγμα γ')
  • 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (μίγμα β')
  • 80 γρ. φύλλα ζελατίνας (μίγμα δ')
  • 40 γρ. ρούμι μαύρο (μίγμα δ')
  • 325 γρ. σαντιγί άγλυκη (μίγμα ε')
  • 2 στρογγυλά φύλλα παντεσπάνι σοκολάτας (22 εκ.)
  • 300 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα
  • 250 γρ. Γάλα (μίγμα α')
  • 1 δόση βανίλια σκόνη (μίγμα α')
  • 40 γρ. Ζάχαρη (μίγμα α')
  • 60 γρ. κρόκοι αβγών (μίγμα β')
  • 125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη (μίγμα γ')
  • 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (μίγμα β')
  • 80 γρ. φύλλα ζελατίνας (μίγμα δ')
  • 40 γρ. ρούμι μαύρο (μίγμα δ')
  • 325 γρ. σαντιγί άγλυκη (μίγμα ε')