Τούρτα κολοκύθας-πατάτας με κράνμπερι και καρύδια
by AB FOODSTORIES

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 10 φύλλα φρέσκου φασκόμηλου, ψιλοκομμένα
- 1 κ.γ. κύμινο, σκόνη
- 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη
- 2 μεγάλα κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- αλάτι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 150 γρ. ψίχουλα ψωμιού, κατά προτίμηση ολικής άλεσης
- 150 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
- 400 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φετάκια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 50 γρ. κράνμπερι
- 100 ml ζωμό λαχανικών, καυτό
- 2 μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες
- 1 μικρή κολοκύθα περίπου 1 κιλό (περίπου 800 γρ. καθαρισμένη)
- 10 φύλλα φρέσκου φασκόμηλου, ψιλοκομμένα
- 1 κ.γ. κύμινο, σκόνη
- 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη
- 2 μεγάλα κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- αλάτι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 150 γρ. ψίχουλα ψωμιού, κατά προτίμηση ολικής άλεσης
- 150 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
- 400 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φετάκια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 50 γρ. κράνμπερι
- 100 ml ζωμό λαχανικών, καυτό
- 2 μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες
- 1 μικρή κολοκύθα περίπου 1 κιλό (περίπου 800 γρ. καθαρισμένη)