Τούρτα με αρωματικά χόρτα, κρέμα σιμιγδαλιού και πρόβεια φέτα
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 μεγάλο πράσο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- 1 ματσάκι καυκαλήθρες, ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι μυρώνια, ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι μάραθο, ψιλοκομμένο
- 3 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 1,5 φλ. πρόβεια φέτα, θρυμματισμένη
- 1 φλ. κατίκι, κομματιασμένο με το πιρούνι
- 1 φλ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 750 ml γάλα φρέσκο
- 100 ml ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο, για το άλειμμα της πίτας και της φόρμας
- 1 μεγάλο πράσο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- 1 ματσάκι καυκαλήθρες, ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι μυρώνια, ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι μάραθο, ψιλοκομμένο
- 3 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 1,5 φλ. πρόβεια φέτα, θρυμματισμένη
- 1 φλ. κατίκι, κομματιασμένο με το πιρούνι
- 1 φλ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 750 ml γάλα φρέσκο
- 100 ml ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο, για το άλειμμα της πίτας και της φόρμας