Τούρτα με μους σοκολάτας μελομακάρονο
by AB FOODSTORIES

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε απαλή σαντιγί (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 1 κ.γ. κανέλα (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 30 γρ. σιρόπι γλυκόζης (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 250 γρ. γάλα (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 500 γρ. σοκολάτα μαύρη, 55-60% κακάο (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 1 μελομακάρονο για το σερβίρισμα
- 10 μελομακάρονα, καλά σιροπιασμένα σιρόπι σοκολάτας
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε απαλή σαντιγί (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 1 κ.γ. κανέλα (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 30 γρ. σιρόπι γλυκόζης (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 250 γρ. γάλα (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 500 γρ. σοκολάτα μαύρη, 55-60% κακάο (Για τη μους μαύρης σοκολάτας)
- 1 μελομακάρονο για το σερβίρισμα
- 10 μελομακάρονα, καλά σιροπιασμένα σιρόπι σοκολάτας