Δουλεύουμε στο μίξερ τον πουρέ κάστανο, το φρέσκο βούτυρο και το κονιάκ με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Παίρνουμε ένα κόσκινο καρέ και περνάμε από μέσα με τα δάχτυλά μας το ομογενοποιημένο μίγμα έτσι ώστε να βγαίνει σαν φιδές. Ύστερα παίρνουμε ένα αρκετά βαθύ μπολ και γεμίζουμε τα τοιχώματά του ομοιόμορφα με το μίγμα μας.
Μετά ρίχνουμε τη σαντιγί και τα μαρόν γλασέ ώστε να γεμίσει το μπολ και το καπακώνουμε με το παντεσπάνι, το οποίο έχουμε ψεκάσει με Grand Marnier. Αναποδογυρίζουμε το μπολ προσεκτικά σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε με μερικά μαρόν γλασέ και φύλλα σοκολάτας.
TIP Για να μην σας κολλήσει η τούρτα στο μπολ μπορείτε πριν ξεκινήσετε να το καλύψετε με μεμβράνη και έτσι όταν τελειώσετε θα ξεφορμαριστεί πανεύκολα χωρίς να σας χαλάσει!