Τούρτα παγωτό πραλίνα
by Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 150 γρ. μαργαρίνη
- 4 κ.σ κακάο
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 2 κ.σ. κονιάκ
- 100 γρ. φουντούκια
- 700 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πολύ παγωμένη (για το παγωτό)
- 100 γρ. ζάχαρη
- 400 γρ. Πραλίνα (για το παγωτό)
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα (για το παγωτό)
- 150 γρ. λιωμένη κουβερτούρα για την επικάλυψη(για το παγωτό)
- 100 γρ. Φιστικοβούτυρο (για το παγωτό)
- 150 γρ. μαργαρίνη
- 4 κ.σ κακάο
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 2 κ.σ. κονιάκ
- 100 γρ. φουντούκια
- 700 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πολύ παγωμένη (για το παγωτό)
- 100 γρ. ζάχαρη
- 400 γρ. Πραλίνα (για το παγωτό)
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα (για το παγωτό)
- 150 γρ. λιωμένη κουβερτούρα για την επικάλυψη(για το παγωτό)
- 100 γρ. Φιστικοβούτυρο (για το παγωτό)