Start cooking
Για το παντεσπάνι:
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάλτε σε ένα μπολ, τα αβγά με τη ζάχαρη και χτυπήστε τα πολύ καλά, μέχρι να ασπρίσει το μείγμα και να φουσκώσει, περίπου 8 λεπτά, σε δυνατή ταχύτητα.
2. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι με το κακάο. Ρίξτε σε δόσεις το αλεύρι και ανακατέψτε με μια σπάτουλα με απαλές κυκλικές κινήσεις για να μην ξεφουσκώσει το μείγμα γιατί πρέπει να μείνει ο αέρας που έχει μέσα του.
3. Καλύψτε τον πάτο μιας φόρμας διαμέτρου 22 εκ. με αποσπώμενη βάση κατά προτίμηση με λαδόκολλα και ρίξτε μέσα το σοκολατένιο μείγμα.
4. Ψήστε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά, αφήστε το να κρυώσει και κόψτε στη μέση κατά μήκος. Για τη γκανάς:
1. Ζεστάνετε την κρέμα σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά μέχρι σχεδόν να βράσει και αδειάστε τη πάνω στη σοκολάτα μέσα σε ένα μπολ. Αφήστε για 1 λεπτό και μετά ανακατέψτε τη με μία πλαστική σπάτουλα μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα. Προσθέστε και τη βανίλια ή το ποτό.
2. Αφήστε λίγο να κρυώσει και όταν φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου και αμέσως πριν συναρμολογήσετε την τούρτα βάλτε τη γκανάς στο μίξερ και χτυπήστε τη για 1-2 λεπτά με το σύρμα μέχρι να μαλακώσει και να αφρατέψει. Για τη συναρμολόγηση:
1. Βάλτε το πρώτο παντεσπάνι σε ένα δίσκο σερβιρίσματος και απλώστε το 1/3 από την κρέμα. Στη συνέχεια, βάλτε και το άλλο παντεσπάνι από πάνω και απλώστε και την υπόλοιπη κρέμα πάνω αλλά και στο πλάι της τούρτας.
2. Διακοσμήστε το πλάι με τα KitKat και την πάνω πλευρά με τα κουφετάκια SMARTIES.