Τραχανάς με γαλοπούλα
by Τίνα Webb

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 300 γρ. Τραχανά
- 1 lt. ζωμός κοτόπουλου
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές του γλυκού φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 100 γρ. φέτα τριμμένη
- 2 μπούτια ψημένης γαλοπούλας ξεκοκαλισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 300 γρ. Τραχανά
- 1 lt. ζωμός κοτόπουλου
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές του γλυκού φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 100 γρ. φέτα τριμμένη
- 2 μπούτια ψημένης γαλοπούλας ξεκοκαλισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια