Trifle με ροδάκινο σε ποτήρι
Αυτή την εβδομάδα, το #MadewithAB γιορτάζει όλες οι μαμάδες!
Difficulty
EasyPricing
LowRating
Not rated yetClassic
Mother's Day
Desserts
Shop this recipe

Ingredients for 6 People
- 250 g τυρί μασκαρπόνε
- 250 g ροδάκινα κομπόστα
- 150 g κρέμα γάλακτος
- 250 g ανάμικτο κέικ (κομμένο σε κυβάκια)
- 50 ml νερό
- 30 ml φρέσκος χυμός λεμόνι
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 1 βανίλια
Shop this recipe
Essential ingredients
7077123
7083252
7078311
7089735
Load 2 more products
Start cooking
1. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το νερό, τον χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη, τα ζεσταίνουμε ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και αφήνουμε το σιρόπι στην άκρη να κρυώσει. 2. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μασκαρπόνε και τη βανίλια για να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν, και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο. 3. Κρατάμε 5 φέτες ροδάκινα για στόλισμα και λιώνουμε τα υπόλοιπα στο μούλτι για να γίνουν πουρές και ρίχνουμε τον πουρέ στο σιρόπι. 4. Προσθέτουμε και τα κυβάκια κέικ στο σιρόπι και ανακατεύουμε. 5. Σε 6 μικρά μπολάκια (ή ποτήρια) ρίχνουμε: κυβάκια κέικ, κρέμα μασκαρπόνε, ροδάκινα, ξανά κρέμα μασκαρπόνε και στολίζουμε μία φέτα ροδάκινο. 6. Σερβίρουμε το γλυκό αμέσως ή κρύο από το ψυγείο.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Mother's Day
Dessert
Desserts
Shop this recipe
Essential ingredients
7077123
7083252
7078311
7089735
Load 2 more products