Τριγωνάκια με κιμά χωριάτικου λουκάνικου
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 35 servings
- 6 φύλλα κρούστας
- 400 γρ. λουκάνικα χωριάτικα
- 200 γρ. κιμάς μοσχάρισιος
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ. σ. πελτές ντομάτας
- 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 μεγάλο καρότο, τριμμένο
- 2 αβγά (1 για τη γέμιση και 1 για το άλειμμα)
- 250 γρ. γραβιέρα Νάξου, τριμμένη
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 150 γρ. ελαιόλαδο (για τη συνταγή και για το άλειμμα)
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- σουσάμι, για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
- 3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες (Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)
- 6 φύλλα κρούστας
- 400 γρ. λουκάνικα χωριάτικα
- 200 γρ. κιμάς μοσχάρισιος
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ. σ. πελτές ντομάτας
- 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 μεγάλο καρότο, τριμμένο
- 2 αβγά (1 για τη γέμιση και 1 για το άλειμμα)
- 250 γρ. γραβιέρα Νάξου, τριμμένη
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 150 γρ. ελαιόλαδο (για τη συνταγή και για το άλειμμα)
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- σουσάμι, για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
- 3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες (Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)