Start cooking
Καβουρδίζετε σε αντικολλητικό τηγάνι 50γρ. από τα φιστίκια. Όταν κρυώσουν τα αλέθετε σε πούδρα. Κόβετε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια ή την περνάτε από χονδρό τρίφτη. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με την πούδρα φιστικιών και τη ρίχνετε στην τριμμένη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο και το άρωμα πικραμύγδαλου. Ανακατεύετε το μείγμα καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα. Το πλάθετε κατόπιν μικρά μπαλάκια, τα κυλάτε στα υπόλοιπα χοντροαλεσμένα φιστίκια και τα βάζετε σε καραμελόχαρτα. Τα διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να τα προσφέρετε.