Τρυφερό τυρόψωµο µαργαρίτα
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 200 ml νερό, ζεστό
- 200 ml γάλα, ζεστό
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 ασπράδι αβγού
- 1 κ. σ. μαγιά, ξερή
- 1 κ. σ. ζάχαρη
- 1 κ. γ. αλάτι
- 300 g. τυρί φέτα (αγελαδινή), σε τρίμματα
- 5 φλ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις
- 1 αβγό και 1 κρόκο
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 4 κ. σ. γιαούρτι
- 50 ml γάλα
- 3 κ. σ. σουσάμι και μαυροκούκι, για πασπάλισμα
- 200 ml νερό, ζεστό
- 200 ml γάλα, ζεστό
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 ασπράδι αβγού
- 1 κ. σ. μαγιά, ξερή
- 1 κ. σ. ζάχαρη
- 1 κ. γ. αλάτι
- 300 g. τυρί φέτα (αγελαδινή), σε τρίμματα
- 5 φλ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις
- 1 αβγό και 1 κρόκο
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 4 κ. σ. γιαούρτι
- 50 ml γάλα
- 3 κ. σ. σουσάμι και μαυροκούκι, για πασπάλισμα