Recipe Search ResultsΤρυφερό τυρόψωµο µαργαρίτα
Ab logo
  • Τρυφερό τυρόψωµο µαργαρίτα

Τρυφερό τυρόψωµο µαργαρίτα

by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Τρυφερό τυρόψωµο µαργαρίτα
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 200 ml νερό, ζεστό
  • 200 ml γάλα, ζεστό
  • 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 1 ασπράδι αβγού
  • 1 κ. σ. μαγιά, ξερή
  • 1 κ. σ. ζάχαρη
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 300 g. τυρί φέτα (αγελαδινή), σε τρίμματα
  • 5 φλ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις
  • 1 αβγό και 1 κρόκο
  • 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 4 κ. σ. γιαούρτι
  • 50 ml γάλα
  • 3 κ. σ. σουσάμι και μαυροκούκι, για πασπάλισμα
  • 200 ml νερό, ζεστό
  • 200 ml γάλα, ζεστό
  • 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 1 ασπράδι αβγού
  • 1 κ. σ. μαγιά, ξερή
  • 1 κ. σ. ζάχαρη
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 300 g. τυρί φέτα (αγελαδινή), σε τρίμματα
  • 5 φλ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις
  • 1 αβγό και 1 κρόκο
  • 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 4 κ. σ. γιαούρτι
  • 50 ml γάλα
  • 3 κ. σ. σουσάμι και μαυροκούκι, για πασπάλισμα