Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα
by AB FOODSTORIES

Average
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- πιπέρι
- αλάτι
- 3 κλωναράκια δεντρολίβανο (τυλιγμένα σε τούλι)
- 200 ml ζεστό νερό
- 70 ml ελαιόλαδο
- 4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
- 3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες φετάκια
- 1 κρεμμύδι, τριμμένο
- 1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
- 6 κοπανάκια κοτόπουλου
- πιπέρι
- αλάτι
- 3 κλωναράκια δεντρολίβανο (τυλιγμένα σε τούλι)
- 200 ml ζεστό νερό
- 70 ml ελαιόλαδο
- 4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
- 3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες φετάκια
- 1 κρεμμύδι, τριμμένο
- 1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
- 6 κοπανάκια κοτόπουλου