Recipe Search ResultsΤσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα
Ab logo
  • Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα

Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Average

Duration

31'- 60'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
High Protein
Everyday recipe,Summer Meal
Main courses
Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα

Ingredients for 6 People

6 People
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 3 κλωναράκια δεντρολίβανο (τυλιγμένα σε τούλι)
  • 200 ml ζεστό νερό
  • 70 ml ελαιόλαδο
  • 4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
  • 3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες φετάκια
  • 1 κρεμμύδι, τριμμένο
  • 1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
  • 6 κοπανάκια κοτόπουλου

Shop this recipe

Essential ingredients
  • 7136110
  • Νερό Φυσικό Επιτραπέζιο 500ml
    This item is no longer available
    7092021
  • Start cooking

    Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κοπανάκια από όλες τις πλευρές, ανακατεύοντας παράλληλα.
    Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Βγάζουμε τα κοπανάκια από την κατσαρόλα, τα αφήνουμε σε μια πιατέλα και προσθέτουμε στην κατσαρόλα την ντομάτα, τα φασολάκια, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
    Ανακατεύουμε και από πάνω ακουμπάμε τα κοπανάκια, ρίχνουμε το ζεστό νερό και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα φασολάκια και τα κοπανάκια και να μελώσει η σάλτσα.
    Αφαιρούμε το ματσάκι δεντρολίβανου και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

     

    Rating
    Not rated yet
    Have you tried this recipe?
    Tell us how much you enjoyed it!
    International
    High Protein
    Everyday recipe,Summer Meal
    Lunch
    Summer
    Main courses
    • Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα

    Shop this recipe

    Essential ingredients
  • 7136110
  • Νερό Φυσικό Επιτραπέζιο 500ml
    This item is no longer available
    7092021