facebook-pixel
Recipe Search ResultsΤσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα
Ab logo
  • Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα
Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα

Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα

by AB FOODSTORIES
Average
31'- 60'
5/5
Low

Ingredients forPeople

6 servings
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 3 κλωναράκια δεντρολίβανο (τυλιγμένα σε τούλι)
  • 200 ml ζεστό νερό
  • 70 ml ελαιόλαδο
  • 4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
  • 3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες φετάκια
  • 1 κρεμμύδι, τριμμένο
  • 1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
  • 6 κοπανάκια κοτόπουλου
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 3 κλωναράκια δεντρολίβανο (τυλιγμένα σε τούλι)
  • 200 ml ζεστό νερό
  • 70 ml ελαιόλαδο
  • 4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
  • 3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες φετάκια
  • 1 κρεμμύδι, τριμμένο
  • 1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
  • 6 κοπανάκια κοτόπουλου

Start cooking

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κοπανάκια από όλες τις πλευρές, ανακατεύοντας παράλληλα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Βγάζουμε τα κοπανάκια από την κατσαρόλα, τα αφήνουμε σε μια πιατέλα και προσθέτουμε στην κατσαρόλα την ντομάτα, τα φασολάκια, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και από πάνω ακουμπάμε τα κοπανάκια, ρίχνουμε το ζεστό νερό και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα φασολάκια και τα κοπανάκια και να μελώσει η σάλτσα.
Αφαιρούμε το ματσάκι δεντρολίβανου και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

 

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
High Protein
Everyday recipe,Summer Meal
Lunch
Summer
Main courses

Shop recipe for 6 servings

  • 7075889
  • Κρεμμύδια Ξερά Στιφάδου
    This item is no longer available
    7064224
  • Σκόρδα Ξερά Δίχτυ Ελληνικά
    This item is temporarily unavailable
    7064241