Start cooking
1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ξίδι, τα νεκταρίνια, το κρεμμύδι, την καυτερή πιπερίτσα, το σκόρδο, το τζίντζερ, το κάρι το αλάτι, το πιπέρι κόκκινο, το κύμινο, την κανέλα.
2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφήνουμε τα υλικά σε μέτρια φωτιά να πάρουν βράση.
3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 30’, ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει.
4. Προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι ξανθές σταφίδες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15-20’ ακόμα. Αφήνουμε το τσάτνεϊ να κρυώσει και συνοδεύουμε με πικάντικα τυριά.