facebook-pixel
Recipe Search ResultsΤσάτνεϊ νεκταρίνι με κάρι
Ab logo
  • Τσάτνεϊ νεκταρίνι με κάρι
Τσάτνεϊ νεκταρίνι με κάρι

Τσάτνεϊ νεκταρίνι με κάρι

by #MadeWithAB
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ
Easy
>60'
0/5
Low

Ingredients forPeople

8 servings
  • 2 φλ. λευκό ξίδι
  • 4 φλ. ψιλοκομμένα νεκταρίνια
  • 1 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 ψιλοκομμένη καυτερή πιπερίτσα
  • 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.γ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
  • 1 φλ. φλιτζάνι ξανθές σταφίδες
  • 3 φλ. καστανή ζάχαρη
  • 2 κ.γ. κάρι
  • 1 πρέζα πιπέρι κόκκινο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα κανέλα
  • 1 πρέζα κύμινο
  • 2 φλ. λευκό ξίδι
  • 4 φλ. ψιλοκομμένα νεκταρίνια
  • 1 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 ψιλοκομμένη καυτερή πιπερίτσα
  • 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.γ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
  • 1 φλ. φλιτζάνι ξανθές σταφίδες
  • 3 φλ. καστανή ζάχαρη
  • 2 κ.γ. κάρι
  • 1 πρέζα πιπέρι κόκκινο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα κανέλα
  • 1 πρέζα κύμινο

Start cooking

1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ξίδι, τα νεκταρίνια, το κρεμμύδι, την καυτερή πιπερίτσα, το σκόρδο, το τζίντζερ, το κάρι το αλάτι, το πιπέρι κόκκινο, το κύμινο, την κανέλα. 2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφήνουμε τα υλικά σε μέτρια φωτιά να πάρουν βράση. 3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 30’, ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει. 4. Προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι ξανθές σταφίδες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15-20’ ακόμα. Αφήνουμε το τσάτνεϊ να κρυώσει και συνοδεύουμε με πικάντικα τυριά.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Indian
Classic
Everyday recipe
Dinner
Summer
Starters & nibbles