Τσίλι κον κάρνε
by Σιμόνη Καφίρη

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- Αλάτι
- γιαούρτι στραγγιστό
- πιπέρι
- 1 κουταλάκι σποράκια κόλιανδρου
- 1 κουταλάκι κύμινο σκόνη
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κονσέρβα τομάτες κονκασέ
- 1/3 φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο
- 2 ρέβες,τριμμένες
- 1 φλιτζάνι φακές
- 5 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 Βαλσάμικο ξίδι
- 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 φρέσκες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες ή ξερές
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένη
- 1 μεγάλο καρότο, τριμμένο
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- Αλάτι
- γιαούρτι στραγγιστό
- πιπέρι
- 1 κουταλάκι σποράκια κόλιανδρου
- 1 κουταλάκι κύμινο σκόνη
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κονσέρβα τομάτες κονκασέ
- 1/3 φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο
- 2 ρέβες,τριμμένες
- 1 φλιτζάνι φακές
- 5 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 Βαλσάμικο ξίδι
- 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 φρέσκες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες ή ξερές