Τσιπούρες με πορτοκάλι και ρίγανη
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 ΑΒ επιλογή τσιπούρα
- 1 ματσάκι φρέσκος μαϊντανός
- 3 κλαδάκια φρέσκιας ρίγανης
- 1 πορτοκάλι ξεφλουδισμένο και κομμένο σε ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι ξεφλουδισμένο και κομμένο σε ροδέλες
- 1 πορτοκάλι (χυμός)
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
- Αλάτι
- πιπέρι
- 4 ΑΒ επιλογή τσιπούρα
- 1 ματσάκι φρέσκος μαϊντανός
- 3 κλαδάκια φρέσκιας ρίγανης
- 1 πορτοκάλι ξεφλουδισμένο και κομμένο σε ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι ξεφλουδισμένο και κομμένο σε ροδέλες
- 1 πορτοκάλι (χυμός)
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
- Αλάτι
- πιπέρι