Τσουρέκι γεµιστό µε φυστικοβούτυρο και εσπεριδοειδή
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- σπόρους από 1 φυσική βανίλια ή 1 κάψουλα βανιλίνης
- κρυσταλλική ζάχαρη, κατά βούληση
- αβγό για το άλειμμα
- 70 βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο χλιαρό (οχι καυτό)
- 450 g. αλεύρι για τσουρέκι, κοσκινισμένο
- σπασμένα φιστίκια, κατά βούληση
- 100 χυμός πορτοκαλιού
- 1 μικρή πρέζα αλάτι
- 30 g. μέλι (για τα τσουρέκια)
- 2 μεσαία αβγά ολόκληρα
- 50 g. βούτυρο αγελαδινό, σε θ. δ
- 1 βαζάκι φιστικοβούτυρο
- 120 ζάχαρη
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι
- 3 g. μαστίχα, σε κόκκους
- 50 g. αλεύρι για τσουρέκι, κοσκινισμένο
- 45 g. μαγιά νωπή
- 50 g. γάλα, σε θ. δ.
- 5 g. μαχλέπι, σε σκόνη
- 1 συσκευασία εσπεριδοειδή γλασέ, σε κυβάκια
- 40 μέλι
- σπόρους από 1 φυσική βανίλια ή 1 κάψουλα βανιλίνης
- κρυσταλλική ζάχαρη, κατά βούληση
- αβγό για το άλειμμα
- 70 βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο χλιαρό (οχι καυτό)
- 450 g. αλεύρι για τσουρέκι, κοσκινισμένο
- σπασμένα φιστίκια, κατά βούληση
- 100 χυμός πορτοκαλιού
- 1 μικρή πρέζα αλάτι
- 30 g. μέλι (για τα τσουρέκια)
- 2 μεσαία αβγά ολόκληρα
- 50 g. βούτυρο αγελαδινό, σε θ. δ
- 1 βαζάκι φιστικοβούτυρο
- 120 ζάχαρη
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι