Τυλιχτό με γύρο χοιρινό και πατάτες τηγανητές στο φούρνο με κουρκουμά
by AB Foodstories

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 400 g λαιμός χοιρινός, σε λεπτές φέτες 0,5 εκ.
- 1 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες (για τον γύρο)
- 2 κ.σ. πάπρικα πικάντικη (για τον γύρο)
- 1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν (για τον γύρο)
- 30 ml ελαιόλαδο από την Καλαμάτα «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για τον γύρο)
- 4 πίτες
- 1/2 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
- 1 χούφτα μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 χούφτα δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1 ντομάτα
- 40 ml χυμός λεμονιού
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- 60 g μουστάρδα Ντιζόν ΑΒ
- 1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο ή ρίγανη
- 60 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 kg πατάτες ΑΒ Think bio
- 40 ml ελαιόλαδο (για τις πατάτες)
- 1 κ.σ. πικάντικη πάπρικα (για τις πατάτες)
- 1 κ.γ. κουρκουμάς (για τις πατάτες)
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 400 g λαιμός χοιρινός, σε λεπτές φέτες 0,5 εκ.
- 1 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες (για τον γύρο)
- 2 κ.σ. πάπρικα πικάντικη (για τον γύρο)
- 1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν (για τον γύρο)
- 30 ml ελαιόλαδο από την Καλαμάτα «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για τον γύρο)
- 4 πίτες
- 1/2 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
- 1 χούφτα μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 χούφτα δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1 ντομάτα
- 40 ml χυμός λεμονιού
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- 60 g μουστάρδα Ντιζόν ΑΒ
- 1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο ή ρίγανη
- 60 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)