Start cooking
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα, το ξύσμα, τον μαραθόσπορο, το λεμόνι και το ελαιόλαδο, να ομογενοποιηθούν. Ρίχνουμε 2 κ.σ. από το μείγμα στις γαρίδες και το υπόλοιπο το ανακατεύουμε με το γιαούρτι, το γουασάμπι και τον κόλιανδρο ή τον δυόσμο. • Σκεπάζουμε και φυλάσσουμε στο ψυγείο. Αν δεν το χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέρα, δεν βάζουμε τον δυόσμο. • Σερβίρισμα: Κόβουμε 4 λαδόκολλες λίγο μεγαλύτερες από τις πίτες. Σοτάρουμε τις γαρίδες σε δυνατή φωτιά για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να γίνουν, και τις αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε τις πίτες αλάδωτες στο γκριλ του φούρνου για 2-3 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τις ντομάτες και σκορπίζουμε πάνω το φρέσκο κρεμμυδάκι. • Βάζουμε μία λαδόκολλα στο αριστερό μας χέρι, μία πίτα, 3-4 γαρίδες, μερικές φέτες ντομάτα και αβοκάντο, 1 κουταλιά από το μείγμα γιαουρτιού, κλείνουμε την πίτα και τυλίγουμε τη λαδόκολλα. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά.