Τυροκανταϊφάκια με κρέμα
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 30 servings
- 500 γρ. (1 πακέτο) φύλλο κανταΐφι (Για τη ζύμη)
- 1 φλ. βούτυρο λιωμένο (Για τη ζύμη)
- 2 φλ. γραβιέρα, τριμμένη (Για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. ανθότυρο, κομματιασμένο με το πιρούνι (Για τη γέμιση)
- 3 αβγό, ελαφρώς χτυπημένο (Για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. μπλε τυρί, λιωμένο με το πιρούνι (Για τη γέμιση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. δυόσμος, ψιλοκομμένος (Για τη γέμιση)
- 2 αβγό (Για την κρέμα)
- 2 φλ. γάλα εβαπορέ (Για την κρέμα)
- 500 γρ. (1 πακέτο) φύλλο κανταΐφι (Για τη ζύμη)
- 1 φλ. βούτυρο λιωμένο (Για τη ζύμη)
- 2 φλ. γραβιέρα, τριμμένη (Για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. ανθότυρο, κομματιασμένο με το πιρούνι (Για τη γέμιση)
- 3 αβγό, ελαφρώς χτυπημένο (Για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. μπλε τυρί, λιωμένο με το πιρούνι (Για τη γέμιση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. δυόσμος, ψιλοκομμένος (Για τη γέμιση)
- 2 αβγό (Για την κρέμα)
- 2 φλ. γάλα εβαπορέ (Για την κρέμα)