Τυρομπαλάκια
by Σιμόνη Καφίρη
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
5 of 5Classic
Everyday recipe
Starters & nibbles
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 400 γρ. διάφορα τριμμένα τυριά
- 2 ασπράδια αβγού
- ελάχιστο αλάτι
- 2 κουταλιές κορν φλάουρ
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Shop this recipe
Essential ingredients
7077176
This item is no longer available
7146621
7083721
Already in the kitchen
7084958
Load 1 more products
Start cooking
Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα με λίγο αλάτι. Τα ανακατεύετε με τα τυριά και το κορν φλάουρ. Πλάθετε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια, περίπου στο μέγεθος μικρού καρυδιού και τα βάζετε στο ψυγείο για μερικές ώρες. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σετηγάνι ή φριτέζα και τα τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλακαι τα αφήνετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρετε ζεστά.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Brunch
All seasons
Starters & nibbles
Shop this recipe
Essential ingredients
7077176
This item is no longer available
7146621
7083721
Already in the kitchen
7084958
Load 1 more products