Τυροπιτάκια με Γιαούρτι και Τυρί Gouda
by Food blogger Funky Cook
Εύκολα τυροπιτάκια με Γιαούρτι και Τυρί Gouda

Easy
>30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 20 servings
- 200 g γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό Πλήρες
- 300 g NOYNOY Gouda (για τη ζύμη/γέμιση)
- 350 g Αλεύρι Φαρίνα (για τη ζύμη)
- 2 τμχ αυγό (για τη ζύμη)
- 1 τμχ Κρόκος Αυγού (άλειμμα πριν το ψήσιμο)
- 50 ml ελαιόλαδο (για τη ζύμη)
- 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο (για τη ζύμη)
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
- Σουσάμι (για πασπάλισμα,μετά το άλειμμα με κρόκο αβγού, πριν το ψήσιμο)
- 200 g γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό Πλήρες
- 300 g NOYNOY Gouda (για τη ζύμη/γέμιση)
- 350 g Αλεύρι Φαρίνα (για τη ζύμη)
- 2 τμχ αυγό (για τη ζύμη)
- 1 τμχ Κρόκος Αυγού (άλειμμα πριν το ψήσιμο)
- 50 ml ελαιόλαδο (για τη ζύμη)
- 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο (για τη ζύμη)
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
- Σουσάμι (για πασπάλισμα,μετά το άλειμμα με κρόκο αβγού, πριν το ψήσιμο)