Recipe Search ResultsΤζατζίκι με ασπρισμένο αμύγδαλο και δυόσμο
Ab logo
  • Τζατζίκι με ασπρισμένο αμύγδαλο και δυόσμο

Τζατζίκι με ασπρισμένο αμύγδαλο και δυόσμο

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Τζατζίκι με ασπρισμένο αμύγδαλο και δυόσμο
Easy
1'- 30'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού αμύγδαλο ασπρισμένο και χονδροκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξίδι δυνατό
  • 2,5 φλιτζάνια του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες δυόσμο ή άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού αμύγδαλο ασπρισμένο και χονδροκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξίδι δυνατό
  • 2,5 φλιτζάνια του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες δυόσμο ή άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. του γλυκού αλάτι