Τζατζίκι με ασπρισμένο αμύγδαλο και δυόσμο
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού αμύγδαλο ασπρισμένο και χονδροκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξίδι δυνατό
- 2,5 φλιτζάνια του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες δυόσμο ή άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού αμύγδαλο ασπρισμένο και χονδροκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξίδι δυνατό
- 2,5 φλιτζάνια του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες δυόσμο ή άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι