Βανίλια cheesecake
by MADEWITHAB

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 10 servings
- 1 φλ. αμύγδαλα, μουλιασμένα σε νερό για 3 ώρες
- 1 φλ. ινδοκάρυδο
- 1 φλ. καρύδια
- 8 μεγάλοι χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
- 1 φλ. ζάχαρη καστανή
- 1 φλ. λάδι καρύδας
- 2 κ.σ. κακάο
- 1 αλάτι
- 1 φλ. κάσιους, μουλιασμένα σε νερό για 3 ώρες(για τη γέμιση)
- 1 φλ. λάδι καρύδας (για τη γέμιση)
- 1 φλ. μέλι (για τη γέμιση)
- 1 κ.σ. σκόνη βανίλιας (για τη γέμιση)
- 1 φλ. χυμός λεμονιού (για τη γέμιση)
- 30 ml χυμός λεμονιού (για την επικάλυψη)
- 1 φλ. φρούτα του δάσους (για την επικάλυψη)
- 30 ml μέλι (για την επικάλυψη)
- 1 φλ. αμύγδαλα, μουλιασμένα σε νερό για 3 ώρες
- 1 φλ. ινδοκάρυδο
- 1 φλ. καρύδια
- 8 μεγάλοι χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
- 1 φλ. ζάχαρη καστανή
- 1 φλ. λάδι καρύδας
- 2 κ.σ. κακάο
- 1 αλάτι
- 1 φλ. κάσιους, μουλιασμένα σε νερό για 3 ώρες(για τη γέμιση)
- 1 φλ. λάδι καρύδας (για τη γέμιση)
- 1 φλ. μέλι (για τη γέμιση)
- 1 κ.σ. σκόνη βανίλιας (για τη γέμιση)
- 1 φλ. χυμός λεμονιού (για τη γέμιση)
- 30 ml χυμός λεμονιού (για την επικάλυψη)
- 1 φλ. φρούτα του δάσους (για την επικάλυψη)