Βελουτέ αρακά με καπνιστή πέστροφα και αρωματικό γιαούρτι
by AB Food Stories

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 600 g αρακάς + 100 g έξτρα (για τη γαρνιτούρα)
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο + 1 κουτ. γλυκού έξτρα (για τη γαρνιτούρα)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για τη σούπα) + 2 κουτ.σούπας (για το γιαούρτι)
- 100 ml λευκό κρασί
- 1 λίτρο νερό ή ζωμός κότας
- 1 ματσάκι άνηθος + 2 κουτ.σούπας ψιλοκομμένος έξτρα (για το γιαούρτι)
- 1 λάιμ (χυμός) + ξύσμα (για το γιαούρτι)
- αλάτι
- 200 g πέστροφα Καπνιστή
- πιπέρι
- 200 g γιαούρτι στραγγιστό
- κρουτόν ή παξιμάδι θρυμματισμένο
- 600 g αρακάς + 100 g έξτρα (για τη γαρνιτούρα)
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο + 1 κουτ. γλυκού έξτρα (για τη γαρνιτούρα)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για τη σούπα) + 2 κουτ.σούπας (για το γιαούρτι)
- 100 ml λευκό κρασί
- 1 λίτρο νερό ή ζωμός κότας
- 1 ματσάκι άνηθος + 2 κουτ.σούπας ψιλοκομμένος έξτρα (για το γιαούρτι)
- 1 λάιμ (χυμός) + ξύσμα (για το γιαούρτι)
- αλάτι
- 200 g πέστροφα Καπνιστή
- πιπέρι
- 200 g γιαούρτι στραγγιστό
- κρουτόν ή παξιμάδι θρυμματισμένο